Over De Maas Fire Fighting Engines

De Maas BV, sinds 1922 een begrip!

Al bijna een eeuw is De Maas B.V. een bekende speler in de markt als fabrikant en leverancier van motoren en generatoren voor de industrie en de binnenscheepsvaart. Met gerenommeerde merken als Lister Petter, JCB, Doosan, Hyundai SeasAll en Mecc Alte bieden wij oplossingen op maat. Zowel over sprinklermotoren, voortstuwingsmotoren, hulpmotoren en motoren voor een specifieke toepassing, kunnen wij u adequaat informeren. Sinds 1992 maakt De Maas onderdeel uit van de B&N Group ( Brinkmann & Niemeijer Motoren )

Om verdere invulling te kunnen geven aan de ontwikkeling van de industriële motoren wordt er voortdurend geïnvesteerd. Zo is er de beschikking over een moderne testfaciliteit en spuitcabine. Aan de Molenvliet 51 in Zwijndrecht treft u altijd medewerkers die u kunnen voorzien van deskundig advies!

Deze fire fight engine website leidt u naar specifieke informatie over de motoren en informeert u over de kenmerken en eigenschappen van deze motoren. Met een toegewezen inlogcode heeft u als klant van De Maas B.V. altijd en overal  toegang tot alle specifieke informatie van de aan u geleverde producten.